anywhwere_2
anywhwere_1

Nyheter

2014-03-09

B2B-mässa 12/3

Läs mer >
2014-03-01

Ny lokal

Läs mer >
2014-02-08

ICF-möte, tema “Systemic Coaching” och “Coaching Constellation”

Läs mer >
2014-02-08

Föredrag på Linköpings stifts Överläggningsdagar

Läs mer >
Visa alla nyheter

Anywhere Coaching – just det du behöver precis när det behövs som mest

Améliorer ∙ Leader Talk har jobbat med kvalificerade konsult- och coachtjänster till företag sedan 2005. Nu vill vi göra dessa tjänster tillgängliga för alla, både för företag och organisationer på mindre orter och för den som vill hålla nere kostnaderna.

Grundtankarna i Anywhere Coaching är nytta och tillgänglighet och därför erbjuder vi kvalificerade tjänster på distans till en rimlig kostnad.

Vi anser att det bästa stödet är just det du behöver precis när det behövs som mest. Våra tjänster utgår därför från dig och var du befinner dig just nu. Det är alltså ingen annan som lägger upp ett utvecklingsprogram för dig – det gör vi tillsammans utifrån dina behov och din aktuella situation.

Vår ambition är att möta dig precis där du är – såväl utvecklingsmässigt, själsligt och geografiskt.

Vi vet att det är svårt att ta sig tid och råd att åka i väg på utbildningsinsatser och därför erbjuder vi våra tjänster online, t ex via telefon eller Skype.

Affärsområdet Anywhere Coaching erbjuder både Coachprogram som hålls av professionella ICF-certifierade coacher och Mentorprogram som hålls av seniorkonsulter med mångårig erfarenhet av sina respektive specialområden. Alla våra coacher och konsulter är också erfarna ledare.

 

Mentorprogram

Mentorprogram   ................................................................................... ................................................................................................................. ................................................................................................................... .................................................................................................................... ........................................................................................................................ .......................................................................................................................... .......................................................................................................................... ............................................................................................................................. ............................................................................................................................. .............................................................................................................................. ............................................................................................................................... ............................................................................................................................... ................................................................................................................................. ................................................................................................................................... ...................................................................................................................................  

Läs mer